Web Analytics

CS Mioveni se află cu un pas în Liga I. A câștigat cu Turris

de | 28.07.2020 19:12 | Actualitate

 

CS Mioveni s-a impus în deplasare cu Turris Turnu Măgurele, scor 1-0 și este aproape de Liga I. Trebuie spus că UTA promovează matematic cu un punct în ultima rundă. Poate obține promovarea încă de astăzi, dacă FC Argeș nu câștigă cu Petrolul.

CS Mioveni dacă va câștiga ultimul meci, cu Petrolul, promovează direct, la fel și în cazul unui egal, dacă FC Argeș nu obține 6 puncte.

Turris nu mai e la mâna ei nici pentru jocul de baraj. Totul depinde de rezultatul dintre fc Argeș și Petrolul. Rapid păstrează șanse matematice și la locul 2, trebuie să bată Turris în ultima rundă, Mioveni să piardă cu Petrolul, ploieștenii să nu bată Argeșul astăzi, iar piteștenii să nu obțină 4 puncte din cele două meciuri rămase.

Formația lui Claudiu Niculescu a reușit a doua victorie consecutivă, tot în deplasare, și e la mâna ei în lupta pentru promovarea în Liga 1. Unicul gol al partidei de astăzi a fost marcat de Ionuț Rădescu, în minutul 30, după o preluare de geniu. Gazdele au jucat cu un om în minus din minutul 39. Sergiu Negruț a văzut direct cartonașul roșu pentru o lovitură cu cotul aplicată unui adversar.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii