Web Analytics
scris duminică, 25.02.2024

CS Mioveni, şanse mari de calificare în play-off, după victoria de sâmbătă

CS Mioveni a învins sâmbătă, la limită, scor 1-0, pe CSM Alexandria, în etapa a 16-a a Ligii a II-a de fotbal, mărindu-şi şansele în ceea ce privește calificarea în play-off.

CS Mioveni, şanse mari de calificare în play-off, după victoria de sâmbătă

Citeşte şi: Eugen Neagoe: „La Miercurea Ciuc ne vom bate pentru cele trei puncte”

Golul a fost marcat din lovitură de la 11 metri, în minutul 18, de Davide Massaro, după o ciocnire în careu între Remus Guțea și Matias Acuna. Penaltiul a fost contestat de Eugen Trică, antrenorul oaspeţilor.

Antrenorul Constantin Schumacher a spus că meciul a fost dificil, dar că jucătorii săi au fost mai mult presați de importanța unui succes, care, în fine, i-a făcut să acumuleze 29 de puncte.

Păcat că am marcat doar un gol, pentru că am avut bară, am ratat două șanse singuri cu portarul, dar nu mai contează, bine că am câștigat! Felicit jucătorii și sunt sigur că vom fi și mai buni de acum”, a spus Constantin Schumacher la conferința de presă.

CS Mioveni a rămas pe locul 4, la cinci puncte de liderul Corvinul Hunedoara. În etapa a 17-a a sezonului regular, a doua din acest an, CS Mioveni o va înfrunta în deplasare pe CSC Șelimbăr, locul 3 momentan. Apoi, vor mai fi meciurile cu Steaua, acasă, și cu CSM Slatina, în deplasare.

(sursa foto: liga2.prosport.ro)

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită