CS Mioveni, prima victorie din Liga I după aproape 10 ani!

de | 3.08.2021 09:01 | Actualitate, Home, Sport

CS Mioveni s-a impus în deplasarea de la Sepsi, scor 2-1. Este prima victorie în Liga 1 după aproape 10 ani pentru argeșeni. 

Scorul fost deschis în minutul 38 de Lucian Dumitriu. Mijlocașul a profitat de dubla gafă comisă de tânărul Rareș Ispas. Prima dată a dat pe lângă minge la centrul terenului, apoi s-a împiedicat în tentativa de a împiedica contra argeșenilor.

Lovitura de grație a fost aplicată imediat după pauză, când Bogdan Rusu a șutat din unghi. Reacția lui Niczuly a fost întârziată. CS Mioveni s-a închis perfect și nu a avut nicio emoție până în primul minut al prelungirilor, când Chunchukov, vârful adus de la Clinceni, s-a demarcat în spatele apărării adverse, a preluat perfect mingea, apoi a trimis în plasă, ajutat și de o deviere.

CS Mioveni a spart ghinionul în Liga 1

Argeşenii câştigă în Liga 1 după aproape 10 ani, ultimul succes fiind reuşit pe 16 septembrie 2011, CS Mioveni-Sportul Studenţesc 2-1. În tot acest timp au fost 29 de jocuri fără victorie pe prima scenă, cea ce reprezintă cea mai lungă serie negativă din istoria principalei competiţii interne.

Sepsi se alătură celor de la FCSB și CS Universitatea Craiova, echipe învinse după eliminarea din Conference League, și rămâne cu 4 puncte în 3 partide. CS Mioveni obține prima victorie și părăsește pozițiile retrogradabile.

CITESTE SI Ion Georgescu, primarul oraşului Mioveni: „Încerc tot ce e posibil, să nu le fac pe plac duşmanilor şi CS Mioveni să nu retrogradeze”

Acest articol este despre: cs mioveni,liga 1,sepsi,victorie

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 comentarii

Ultimele articole

Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești
Când va fi gata Sala Polivalentă din Pitești

Lucrările sunt pe ultima sută de metri la Sala Polivalentă din Pitești, astfel că, începând cu luna mai 2022, aceasta va putea găzdui competiții naționale și internaționale, dar și concerte. Potrivit primarului Cristian Gentea, ultimele lucrări constau în amenajarea...

UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter
UPDATE. Slujbă de înmormântare simbolică pentru fotoreporter

Cei care vor veni, astăzi, să își ia la revedere de la fotoreporterul Marius Huțanu și să se roage pentru sufletul lui, vor participa doar la o slujbă de înmormântare simbolică organizată la cavoul din cimitirul Sf. Gheorghe. Și asta pentru că jurnalistul murise cu...