Web Analytics
scris vineri, 04.11.2022

CS Mioveni, meci în deplasare cu liderul Superligii

Farul și CS Mioveni se întâlnesc azi, de la ora 21:00, în cadrul etapei cu numărul 17 din Superliga României. Cele două formații se află la poluri total diferite. Dacă constănțenii se situează pe primul loc al clasamentului, piteștenii sunt ultimii, cu doar 8 puncte.

CS Mioveni, meci în deplasare cu liderul Superligii

Farul este liderul clasamentului, fiind la 5 puncte de locul secund Rapid. Fundașul central Tudor Băluță a vorbit despre posibilitatea ca echipa de la malul mării să câștige campionatul. „Nu ne uităm pe ce loc este Mioveni, nu ne uităm la problemele lor, noi ne gândim doar să ne facem jocul. Cred că suntem obligați să câștigăm pentru că jucăm acasă, suntem pe primul loc, deci doar noi ne putem face jocul ușor. Poate fi puțin mai greu să te concentrezi, să te motivezi față de alte meciuri când joci cu echipele mari, dar noi suntem concentrați, așteptăm cu nerăbdare meciul și sperăm să luăm toate cele trei puncte”.

Citește și: CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Conference League

CS Mioveni a anunțat marți după-amiază că ”banca tehnică a echipei de fotbal a fost schimbată. Astfel, s-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu antrenorul principal Flavius Stoican. În aceiași termeni s-au încetat raporturile contractuale și cu secundul Bobi Verdeș și cu antrenorul de portari Emilian Dolha. De pregătirea echipei, se va ocupa în perioada următoare următorul staff: Marius Stoica – antrenor principal; Iordan Eftimie, Iulian Preda – antrenori secunzi; Iulian Ilie – antrenor cu portarii; Vlad Țăran – preparator fizic, a precizat clubul din Mioveni pe site-ul oficial.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...