Web Analytics

CS Mioveni l-a transferat pe brazilianul Marcos Pedroso

de | 2.02.2023 16:02 | Actualitate, Home, Sport

CS Mioveni a transferat în această săptămână un nou jucător. Este vorba de Marcos Pedroso care a mai evoluat în România la Viitorul. Ultimul transfer al Mioveniului Marcos ”Marquinhos” Garbellotto Silveira Pedrosoa fost prezentat astăzi de galben-verzi. Cunoscut ca Marcos Pedroso sau mai pe scurt Marquinhos, brazilianul a mai jucat în România acum doi ani la Viitorul.

Fotbalistul în vârstă de 29 de ani este fundaș stânga, s-a format ca jucător în Brazilia, evoluând la Figueirense și Gremio, după care în 2016 a ajuns la Gaziantep, în Turcia. Au urmcat apoi Fercenvaros (Ungaria), Dallas (SUA), DC United (SUA), Botev Plovdiv (Bulgaria), Viitorul (România), Lepaja (Letonia). În România a ajuns să joace barajul de Conference League, pe care l-a pierdut în finală, cu Sepsi, adversarul contra cărui are ocazia să debuteze la Mioveni.

Citește și Adrian Scarlatache, căpitan CS Mioveni: „S-au schimbat multe lucruri de când a venit Nicolae Dică antrenor”

”Mulțumesc celor de la Mioveni că sunt aici. Când am auzit că mă vor am vorbit cu foști colegi și mi s-au spus lucruri bune de echipă. Eu am mai jucat aici și cunosc campionatul. Vreau să câștig, fiecare meci. Am fost cu Viitorul în play-out și apoi am ajuns să jucăm barajul de Conference League!” a declarat Pedroso.

Acesta este la 8-lea transfer făcut de echipa din Mioveni în această iarnă. Primii 7 sosiți la Mioveni au fost: Bogdan Rusu, Alexandru Greab, Shaquill Sno, Dylan Mboumbouni, Amine Benchaib, Brent Lepistu și Amdou Diallo. Toți cei 7 au debutat deja în tricoul galben-verde în primele două partide. Rusu, Greab, Sno și Benchaib au fost titulari cu Petrolul, iar Diallo a intrat în repriza a doua. Aceeași patru au fost titulari și la UTA, iar pe parcurs au mai intrat și Mboumbouni, Diallo și Lepistu.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *