Web Analytics

CS Mioveni-FC Voluntari 0-0. “Minerii” Ligii I,  punct muncit cu echipa de pe locul 3 

de | 4.02.2022 20:25 | Actualitate, Sport

CS Mioveni face un meci peste așteptări în compania echipei de pe locul trei în Liga I. Și obține un punct muncit cu FC Voluntari, echipă neînvinsă de 10 etape. E adevărat că e un punct obținut acasă, iar asta înseamnă minus 2 la adevăr pentru galben verzi, însă jocul lor a fost unul de angajament, nimeni nu-i poate acuza că n-au transpirat și nu s-au bătut pentru victorie.

Au fost momente bune când CS Mioveni a dominat și a dat tonul ofensiv pe gazon, fiind mai aproape de deschiderea scorului decât oaspeții care, deși aflați pe podiumul campionatului, n-au contat deloc în atac. Chiar Liviu Ciobotariu, antrenorul oaspeților, recunoștea că nu meritau mai mult și că pune rezultatul la pozitiv pentru echipa sa, având în vedere că FC Voluntari n-a pierdut în deplasare.

Citește și Pompierii argeșeni au intervenit în ultimele două zile la 18 incendii de vegetație uscată

Ba chiar a felicitat Mioveniul pentru prestație, confirmând ce am văzut și noi, ca de altfel toată lumea. Echipa lui Alexandru Pelici se bate pentru fiecare punct, jucătorii ară pe teren, mor cu adversarii de gât, nu sunt figuranți pe teren, asta ca să facem o comparatie cu colegii de la rivala din județ-FC Argeș. Cum spunea și Ilie Dumitrescu, Mioveniul este o echipă lucrată, agresivă și care joacă bine acasă. Iar meritul, am mai spus-o, este în primul rând al antrenorului Alexandru Pelici.

Care este minerul nr 1 al echipei, șeful de atelaj, fratele mai mare al jucătorilor sau ziceți-i cum vreți, însă știe să-și motiveze elevii. Pelici face treabă cu lotul pe care îl are, unul fără vedete, mai curând format din fotbaliști care apreciază că au un loc de muncă, și asta se vede din modul cum pun osul pentru fiecare minge.

Ca s-o scurtez, în ciuda unui buget modest, Pelici și băieții lui reușesc să convingă lumea că CS Mioveni nu păcălește fotbalul și merită să joace și la anul în Liga I.           
Gabriel Grigore

Foto:GSP                              

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *