Web Analytics
scris sâmbătă, 29.04.2023

CS Mioveni – FC Argeș 0-2. Alb-violeții, pe loc de baraj, galben-verzii, în Liga 2

FC Argeș a învins-o pe CS Mioveni în derby-ul local, scor 2-0. Astfel, alb-violețiii continuă lupta pentru menținerea în Superligă, în timp ce galben-verzii sunt retrogradați matematic.

CS Mioveni – FC Argeș 0-2. Alb-violeții, pe loc de baraj, galben-verzii, în Liga 2

Citește și: Fiind arestat la domiciliu, Dani Mocanu și-a scos mașina la vânzare

Fără antrenor după plecarea lui Nicolae Dică, Mioveniul nu a reușit să găsească motivația necesară pentru a le da o replică rivalilor argeșeni în prima repriză. În min 7, era 0-1 pentru FC Argeș. Geani Crețu a avansat frumos în flancul drept, a centrat pe jos la bara a doua de unde Calcan a reluat fără marcaj în poartă.  FC Argeș a continuat să atace, încercând să mai marcheze. Doar norocul a făcut ca galben-verzii, conduși de Vlad Tătar, să nu mai încaseze gol. Koubemba (18) și Facundo Rizzi (43) au șutat năpraznic, însă de fiecare dată mingea s-a oprit în transversală.

Citește și: Dosarul „Balastiera 2”. S-au clasat faptele ex-poliţistului Laurenţiu Bălan, însă firma lui şi alţi suspecţi sunt cercetaţi în continuare

Repriza secundă a adus revenirea lui Arnold Garita în atacul lui FC Argeș. Exclus din lot acum două săptămâni după a sărit să-și bată un coleg la antrenament și reprimit ulterior de Vintilă, golgeterul piteștenilor a avut nevoie de numai 20 de minute de la intrarea pe teren pentru a marca. Mioveni a încercat să reacționeze rapid, a înscris în minutul 70 prin Liviu Antal, dar reușita veteranului a fost anulată de VAR pentru ofsaid după 5 minute de analiză. Se termină 0-2, iar înfrângerea o retrogradează matematic pe Mioveni în Liga 2 cu 3 etape înainte de finalul play-out-ului.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. un blat de toată frumuseţea, sper să pice şi argeşul.

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *