Web Analytics

CS Mioveni – FC Argeș 0-1, în derby-ul argeșean

de | 19.08.2022 20:33 | Actualitate, Home, Sport

Mioveni a pierdut acasă cu FC Argeș, scor 0-1, în primul meci al etapei a șasea din Liga 1.
FC Argeș a început mai bine meciul. Atacantul Garita a fost aproape de deschiderea scorului încă din startul partidei, dar a trimis slab din postură de unu la unu cu portarul. Cu toate că FC Argeș a dominat prima repriză, Mioveni a fost aproape de deschiderea scorului înainte de pauză.

Portarul Straton a fost foarte aproape să treacă cu mingea dincolo de linia porții, la o centrare venită din partea lui Cristi Dumitru.
Faza a fost analizată de arbitrajul video. Ovidiu Hațegan, arbitrul din camera VAR, a decis că mingea nu a trecut de linia porții și s-a intrat cu 0-0 la pauză. La 10 minute de la startul reprizei secunde, Garita nu a mai ratat. Acesta a deschis scorul cu poarta goală, după o centrare venită din dreapta.


În minutul 81, același Garita a scăpat singur cu portarul Popescu, a marcat, dar golul a fost anulat de asistent, care a fost confirmat ulterior de VAR. Poziția din care a plecat atacantul a fost la limită și a fost nevoie din nou de o intervenție din camera VAR. După aproximativ 10 minute de analize în camera VAR, s-a decis ca golul să fie anulat. Nu s-a mai marcat până la final, iar echipa lui Prepeliță s-a impus cu 1-0.

Citește și: Un nou atacant la CS Mioveni

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *