CS Mioveni: Cantonament la munte cu 28 de jucători

de | 22.06.2022 17:29 | Actualitate, Sport

CS Mioveni a început de marți cantonamentul de la Poiana Brașov. Galben-verzii vor sta în pregătire centralizată până pe 1 iulie, atunci când vor reveni la Mioveni. La munte, antrenorul Pelici, are la pregătire 28 de jucători.

Față de jucătorii care au fost în prima zi la reunire, s-au mai alăturat lotului Cristi Dumitru, care a semnat cu Mioveniul chiar în prima zi de antrenamente și Mario Iordache, de la Centrul de Copii și Juniori al CS Mioveni.

În progamul celor 11 zile de cantonament sunt stabilite și 3 meciuri amicale. Astfel, sâmbata, 25 iunie, se va juca cu Chindia Târgoviște, la Tărlungeni, miercuri 29 iunie se va juca cu Farul la Brașov, iar vineri 1 iulie, la plecare, se va juca cu Olimpic Zărnesti, pe terenul acestora.

După revenirea la Mioveni, echipa va mai disputa amicaluri cu FCSB pe 6 iulie în deplasare, iar ultimul joc de verificare este programat pe 8/9 iulie cu FC Argeș, locația urmând a fi stabilită ulterior.

Citește și Societate din Rucăr sancționată pentru nereguli silvice

Lotul de 28 de jucători deplasat de CS Mioveni în cantonament la Poiana Brașov:

Portari: Iustin Popescu, Flavius Croitoru, Bogdan Preda, Valentin Sima

Fundași: Dorinel Oancea, Ionuț Rădescu, Ionuț Burnea, Ghuilerme Garutti, Ionuț Balaur, Adrian Scarlatache, Dănuț Șerbănică, Răzvan Trif

Mijlocași: Alexandru Buziuc, Szilard Vereș, Adrian Cierpka, Andrei Panait, Daniel Toma, Emanuel Dat, Valentin Coșereanu, Constantin Șerban, Mario Iordache, Vlad Mitrea, Cristi Dumitru

Atacanți: Tiberiu Coman, Ștefan Blănaru, Albert Voinea, Bogdan Rusu

Antrenor principal: Alexandru Pelici

Antrenori secunzi: Mihai Olteanu, Iordan Eftimie

Antrenor cu portarii: Iulian Ilie

Preparator fizic: Vlad Țăranu

Medic: Horia Achim

Maseuri: Romeo Tutunaru, Ionuț Culcuș.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *