Web Analytics

CS Mioveni-Academica Clinceni 3-1. Dubla lui Buziuc ne-a scos din bucluc

de | 23.01.2022 17:58 | Actualitate, Sport

Cel puțin pentru moment, când galben verzii au urcat pe locul 11 în Liga 1, cu 24 de puncte și s-au depărtat de locurile direct retrogradabile și cele de baraj. A marcat repede pentru galben verzi Rădescu, în minutul 14, după care Buziuc, cel mai bun jucător al gazdelor, a adus liniștea pe stadionul din Mioveni cu punctele marcate în minutele  34 și 57.

Golul puștiului I. Ștefan de la oaspeți, în minutul 40, n-a reprezentat decât o întâmplare fiindcă Mioveniul a pus piciorul pe grumazul oaspeților în repriza secundă. Șerbanică, Vereș si din nou Buziuc puteau majora scorul la 5-1. Sunt trei puncte de aur obținute de Mioveni, însă cu echipa de pe ultimul loc, aflată practic în dezintegrare.
De altfel, Academica Clinceni a jucat cu 6 puști de la echipa a II-a, fiind dirijată de la margine de John Ene, antrenorul de portari.

Citește și: Sevastian Tudor: ”CS Mioveni, trecut și prezent în istoria sportului românesc”

Cum spuneam, punctele sunt vitale, chiar dacă au fost obținute din duelul cu o echipă despre care nu se știe dacă va duce sezonul până la capăt, iar dacă îl va duce va fi învinsă de mai toate echipele cu care a rămas să joace.  

Gabriel Grigore                                        
Foto:GSP

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii