Web Analytics

CS Mioveni a pierdut la Chindia, scor 3-0

de | 29.10.2017 16:09 | Actualitate

csmioveniCS Mioveni a fost parcă de nerecunoscut, mai ales în prima parte a meciului de la Târgoviște, atunci când în minutul 33 era deja 3-0 pentru echipa gazdă. Chindia a câştigat la pas în faţa Mioveniului după două mari gafe ale oaspeţilor în primele minute ale jocului.

În minutul 6 Ispas trimite din propria jumătate lung în flancul drept, Martac preia pe piept în marginea terenului şi avansează, centrează la prima bară, acolo unde Croitoru plojează să prindă, dar scapă mingea în centru, iar Mihai Neicuţescu, pe fază la 6 metri, trimite cu capul printre Tirică şi Gugu şi deschide scorul.

În minutul 22, centrare din dreapta careului a lui Neicuţescu, peste Neguţ, Andrei Tirică, aflat singur la bara a doua, vrea să respingă cu dreptul, însă mingea îl loveşte în stângul şi din 5 metri se duce direct în poartă, la colţul lung, prinzându-l pe picior greşit pe Croitoru.

Minutul 33 aduce și scorul final, atunci când Dumitraşcu centrează din stânga, Neguţ deviază pe spate cu capul, mingea trece prin faţa lui Ichim şi e preluată în careul mic de Mihai Neicuţescu, care din postura de singur cu portarul trimite peste Croitoru din 4 metri.

M.I.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii