Web Analytics

CS Mioveni a câștigat meciul amical cu ACS Muscelul Câmpulung

de | 25.01.2023 17:37 | Actualitate, Home, Sport

Dacă acum o săptămână s-a terminat 4-0 pentru galben-verzi (goluri Rusu, Garutti, Antal, Guțea), de data aceasata scorul a fost 5-0 cu echipa de Liga 3, ACS Muscelul Câmpulung. Buziuc și Guțea au reușit câte o dublă, iar Diallo a marcat o singură dată în acest joc.

Citește și Curtea de Argeș. Incendiu în casa unor persoane fără adăpost

Buziuc a deschis scorul imediat după începerea partidei cu un șut de la 20 m, mingea lovind mai întâi bara și apoi intrând în poartă. În minutul 12, Diallo a marcat pentru 2-0, șutul său fiind deviat, iar mingea oprindu-se în plasă. După pauză, în minutul 60, Buziuc a realizat dubla cu un nou șut de la distanță, în diagonală. Apoi, Guțea a ieșit la rampă, cu o dublă, ultima reușită venind după ce Krasniqi a ratat un penalty.

Antrenorul Nicolae Dică a folosit în acest meci jucătorii care au fost rezervă sau au evoluat mai puțin în partida de sâmbătă cu Petrolul.

CS Mioveni: Croitoru – Rădescu, Balaur, Mboumbouni, Șerbănică – Diallo, Toma, Lepistu Brent, Coșereanu – Buziuc, Krasniqi. Au mai jucat: Pop, Bucur, Guțea, Militaru, Căprescu. Antrenor: Nicolae Dică.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole