Web Analytics

CS Dacia Mioveni sărbătorește 10 ani de la înființare

de | 9.08.2022 15:36 | Actualitate, Home, Sport

Pe 22 august, la Sala Sporturilor Mioveni, începând cu ora 18,00, CS Dacia Mioveni 2012 sărbătorește 10 ani de la înființarea clubului. La eveniment se va face prezentarea oficială a jucătoarelor cu care echipa va participa în ediția 2022-2023 la Campionatul Național de Handbal Feminin, Liga Florilor. Totodată, se va disputa prima ediție a Cupei „Adrian Ștefan”, dedicată memoriei fostului președinte al CS Dacia Mioveni 2012, Adrian Ștefan, decedat în anul 2020.

Citește și: O nouă competiție internațională la Sala Sporturilor din Mioveni

Președinte în perioada 2015-2020, de personalitatea lui Adrian Ștefan se leagă evoluția CS Dacia Mioveni 2012 de la sportul de masă la sportul de performanță. Acesta și-a dorit enorm promovarea echipei de handbal în Liga Florilor, obiectiv care pentru mulți era o utopie la acel moment. „Stabilește-ți obiective îndrăznețe și nu te opri, până nu le îndeplinești!” – a fost motto-ul după care și-a ghidat activitatea președintele Adrian Ștefan.
La eveniment sunt invitate personalități din lumea sportului românesc, oameni care au fost alături și au susținut clubul în cei 10 ani de la înființare. Intrarea este liberă

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *