Web Analytics
scris marți, 06.12.2022

Croatul Mario Zebić a semnat cu FC Argeș

Conducerea clubului FC Argeș a început deja munca pentru îmbunătățirea lotului cu care va încerca o calificare în play-off. Clubul alb-violet a ajuns la un acord pentru 1 an și 6 luni cu fotbalistul Mario Zebić.

Croatul Mario Zebić a semnat cu FC Argeș

În vârstă de 26 de ani, croatul evoluează pe postul de fundaș central și măsoară 187 cm. În acest sezon competițional, Mario a îmbrăcat tricoul echipei Korona Kielce, formație care activează în prima ligă din Polonia. În tricoul leșilor, Zebic a bifat 9 partide, reușind o pasă de gol. Cotat la 300.000 euro de transfermarkt.com, Mario poate evolua și pe postul de mijlocaș defensiv, dar și ca fundaș lateral.

Citește și Sportiva Denisa Dragomir a primit o plachetă de excelență din partea Consiliului Județean Argeș

Apărătorul a început fotbalul la juniorii lui RNK Split în țara natală. La seniori a debutat pentru HBDNK Mosor – Sveti Jure, iar ulterior a fost transferat de NK Dugopolje, ambele din Croația. A fost transferat de 1. FC Sonthofen, în Germania, unde a stat două sezoane. S-a întors în fotbalul croat unde a jucat pentru NK Primorac 1929 Stobreč, NK Imotski și NK Varaždin, pentru ca în 2018 să aibă din nou o experiență în afara țării sale, jucând două sezoane la Tabor Sežana, în Slovenia.

În 2019 a ajuns în Polonia, la Korona Kielce, unde a stat până în prezent. A fost om de bază în sezonul precedent, atunci când a reușit promovarea alături de echipa poloneză.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *