Web Analytics
scris sâmbătă, 19.10.2024

Criza rezultatelor continuă la CS Mioveni

Astăzi, în cadrul etapei a zecea din Liga 2, CS Mioveni s-a deplasat pe terenul echipei CSC Dumbrăvița, fiind nevoită să se recunoască învinsă, la finalul celor 90 de minute. Gazdele s-au impus cu 2-1, golul de onoare al argeșenilor fiind marcat de Valentin Coșereanu, din lovitură de la 11 metri.

Criza rezultatelor continuă la CS Mioveni

Mioveniul a primit gol în minutul 16, din cauza unei  pase greșite pe care i-a dat-o Panait unui adversar, lui Vasluian. Acesta din urmă i-a pasat lui Modan, mingea a ajuns la Ekmekci, care a șutat din 12 metri central, Croitoru a scos salvator, dar în față a venit Cristian Pădurariu și a șutat cu dreptul din 13 metri, deschizând scorul.

În minutul 39, oaspeții au egalat din lovitură de la 11 metri, Valentin Coșereanu învingându-l pe portarul Trifon, care plecase în partea opusă.

În minutul 77, gazdele au închis tabela: Anișorac a executat un corner de pe dreapta, Nicu Modan a reluat cu capul din 6 metri, de lângă Neofytidis, și a înscris în dreapta, lângă bară. Croitoru a rămas nemișcat pe linia porții.

CS Mioveni: Croitoru (cpt.) – Corbu, Andr. Răuță, R. Garutti (Core, din min. 57), A. Șerban – Coșereanu (Pozatzidis, din min. 73, Puiu, din min. 86), Andrei Panait, Al. Răuță (Neofytidis, din min. 73) – Bustea, Vencu (Duțan, din min. 73), Guțea; antrenor: Alin Chița.

Citește și: Piteşti. Campionatul Național de Karate Shotokan, la Sala Sporturilor

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...