Web Analytics

Criză fără precedent la Spitalul Câmpulung

de | 25.11.2021 13:22 | Actualitate, Politica si Administratie

Nu doar că se prelungește, ba chiar se adâncește criza de la nivelul conducerii Spitalului Municipal Câmpulung, în condițiile în care medicul care asigura interimatul funcției de manager a fost înlocuit cu un economist. Mădălin Iordache (foto) a renunțat la funcția pe care o preluase în toamna anului trecut, deși conducerea administrației locale îi prelungise perioada de interimat până în primăvara lui 2022. Motive personale au fost invocate drept cauză a renunțării.

Economistul care este acum manager interimar este directorul financiar-contabil al Spitalului, Marinela Cristian, cea care a mai ocupat funcția în perioade de criză.
Conducerea Municipalului de la Câmpulung aparține încă lui Nicolae Alexe, managerul cel dublu suspendat la începutul pandemiei. Dar funcția de manager se dispută acum prin instanțe, astfel că există doar conducători interimari. Iar în ultimul an și jumătate au fost mai mulți, începând cu Andrei Aron, continuând cu Grigore Stănescu, Mădălin Iordache, iar acum Marinela Cristian.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Primăria Pitești face curățenie! Acțiunea de ridicare a mașinilor abandonate, continuă

Citește și Persoanele care lucrează în centrele de vaccinare din Pitești nu și-au mai primit banii de trei luni

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii