Web Analytics

Cristian Mitrofan a primit un vot masiv de încredere din partea colegilor din PNL Curtea de Arges

de | 19.06.2021 14:38 | Actualitate, Politica si Administratie

Organizația PNL Curtea de Arges și-a votat azi conducerea. Președintele Cristian Mitrofan a fost reconfirmat în funcție, fiind, de altfel, singurul candidat pentru presedintia PNL Curtea de Arges.

Alături de colegii din Curtea de Arges au ținut să fie prezenți presedintele PNL Arges, deputatul Adrian Miutescu, prim-vicepresedintele Marius Postelnicescu, senatorul Dănuț Bica, subprefectul liberal Emanuel Soare, sefa ISJ Arges, Liliana Murguleț, fostul primar al municipiului, Gheorghe Nicut și numeroși consilieri locali și județeni liberali.

Cristian Mitrofan acorda încredere tinerilor și noilor înscriși in partid care au muncit in campaniile electorale, peste 40% din noul biroul politic municipal fiind compus din oameni tineri, implicati și dedicați valorilor liberale.

Președintele PNL Arges, deputatul Adrian Miutescu, a urat succes noii conduceri a organizației din orașul Basarabilor și a amintit despre datoria istorica pe care o are PNL fata de argeșeni și față de români. Din orașul regal, Adrian Miutescu a îndemnat la apărarea valorilor liberalismului. In plus, liderul organizației județene a amintit că Ludovic Orban a fost cel care a demonstrat, dintre toți președinții PNL din ultimii 30 de ani, că este cel mai apropiat de argeșeni și că apară și promovează proiectele mari de infrastructură ale Argeșului.

Alegerile PNL Curtea de Arges s-au încheiat într-o notă optimistă, din orașul regal dandu-se un semnal puternic de susținere pentru actualul lider al partidului, Ludovic Orban.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii