Web Analytics

Cristian Gentea: Sistemul rutier intern al Piteștiului va fi în continuare modernizat, stradă cu stradă, inclusiv în zonele periurbane!

de | 18.09.2020 11:52 | Politica si Administratie

✅ Sistemul rutier intern al Piteștiului va fi în continuare modernizat, stradă cu stradă, inclusiv în zonele periurbane!
✅ Vom urmări cu strictețe modul de proiectare și de execuție a lucrărilor publice!
✅ Vizăm proiecte majore destinate decongestionării semnificative a orașului:
1. Realizarea a două noi poduri peste Râul Argeș, menite să redirecționeze traficul spre/dinspre Mioveni și Ștefănești: unul în zona Mărăcineni și altul în zona Lânăriei
2. Realizarea centurii de vest a orașului, care să asigure legatura cu drumul expres Pitești – Craiova
✅ Urmărim reducerea costurilor în infrastructura rutieră prin proiectul Smart City:
Una din principalele cauze ale degradării infrastructurii rutiere urbane este supraîncărcarea autovehiculelor de mare tonaj, cu mărfuri, materiale de construcții, deșeuri etc. Soluţia constă într-un sistem de cântărire automată a autovehiculelor care intră în oraş, din mers și trimiterea de alarme în cazul depistării unor autovehicule supraîncărcate.
Proiectele mele pentru #Pitești

Comandat de Partidul Social Democrat, Organizaţia Judeţeană Argeş, cod unic de identificare mandatar financiar: 21200019, publicat de Asociația Jurnal de Muscel.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Ca șef al comisiei de urbanism din primărie ați avizat proiecte imobiliare fără studiul de trafic și ați congestionat traficul în tot orașul. Acum bravati și vreți sa reparați ce ați stricat cu buna știința primind șpagă dela dezvoltatorii imobiliari locali. Bravos..