Web Analytics

Cristian Gentea: ”Regret modul eronat în care a fost preluată afirmația mea despre furturile de apă”

de | 25.03.2022 11:14 | Actualitate, Politica si Administratie

Primarul Cristian Gentea vine cu noi declarații Primarul Cristian Gentea vine cu noi declarații și spune că regretă modul în care au fost înțelese afirmațiile acestuia, făcute, joi, 24 martie, la conferința de presă, referitoare la furtul de apă din municipiu și spune că regretă modul în care au fost înțelese afirmațiile acestuia, făcute, joi, 24 martie, la conferința de presă.

Regret modul eronat în care a fost preluată afirmația mea despre furturile de apă din Pitești! Când am spus „toată lumea fură apă” m-am referit la consumatori din toate categoriile, de la casnici, la societăți comerciale!

Dacă ar fi fost prezentată toată declarația mea, fără să fie trunchiată, ar fi fost clar: am spus că nu mă refer la pensionarii, la piteștenii care-și plătesc cinstit consumul de apă!În nici 3 luni, în 2022, controalele S.C. Apă Canal 2000 S.A. la baruri, restaurante şi alţi consumatori casnici s-au finalizat cu dosare penale pentru furt de apă şi facturi emise de peste 320.000 lei.

Citește și:Cristian Gentea: ”Mi-e rușine de rușinea celor care fură apă”

În perioada 1 ianuarie – 21 martie, s-au efectuat 170 de verificări! Am descoperit: 11 by-passuri, 13 branşamente de apă clandestine, 45 de racorduri de canalizare clandestine, 4 utilizatori cu sigiliul rupt, 6 utilizatori la care s-a constatat apometrul blocat şi intervenţie neautorizată asupra acestuia, 3 utilizatori debranşati care beneficiau de apă la data controlului şi 28 de surse proprii necontorizate şi nedeclarate la operator pentru facturarea cantităţii de canal.Este un fenomen îngrijorător, la care nu m-am așteptat! În ciuda celor care speculează și dezinformează, vă informez, dragi concetățeni, că voi comunica în continuare tot ce facem pentru a descuraja practica furtului de apă din rețelele publice!Campaniile de depistare a branșamentelor ilegale vor continua!”, a csris edilul pe pagina personala de Facebook.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

1 Comentariu

  1. // Când am spus “toată lumea fură apă” m-am referit la consumatori din toate categoriile, de la casnici, la societăți comerciale! //
    Bravos, nineaca : din lac in put/fantana adanca !
    Dara, pe ce te bazezi cand zici si’apoi repeti/sustii ca … „toata lumea fura apa” ?!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *