Web Analytics
scris luni, 07.09.2020

Cristian Gentea – PROIECT: Aducem ARTA în toate locurile din Piteşti!

Cristian Gentea, candidatul PSD la Primăria Piteşti, aduce în faţa piteştenilor un nou proiect, menit să revitalizeze viaţa artistică şi culturală a municipiului reşedinţă de judeţ. Film, teatru, fotografie, expoziţii pentru toate gusturile, pentru următorii patru ani.

Cristian Gentea – PROIECT: Aducem ARTA în toate locurile din Piteşti!

În Piteștiul efervescent pe care îl proiectez îmi doresc încurajarea tuturor mijloacelor de exprimare artistică, amenajarea de locații și organizarea de evenimente în care artiștii să poată să-și expună pasiunile.

Piteștiul trebuie să devină locația ideală pentru teatru de stradă, festivaluri de film, artă urbană, expoziții stradale, concerte live, seri de jazz, târguri de carte, concursuri de fotografie.

În Piteştiul atractiv şi accesibil, îmi propun mediatizarea unui calendar al evenimentelor publice şi culturale, facilitând atât accesul populaţiei, cât şi accesul operatorilor în turism în scopul proiectării de oferte şi promovării din timp a acestora. În aceeaşi idee, vom implementa un sistem de abonamente care să permită accesul rapid la obiectivele de pe teritoriul municipiului sau la evenimente.

În Piteştiul iubitorilor de cultură şi istorie, vom finanţa proiectele propuse de specialiştii şi venim cu propriile noastre obiective:

√ Sprijinirea reabilitării clădirilor cu valoare istorică

√ Înființarea Galeriei Municipale de Artă Modernă și Contemporană #Pitesti

#CristianGentea

OM de cuvânt, PRIMAR de cuvânt

Comandat de Partidul Social Denocrat, Organizația Județeana Argeș, cod unic de identificare mandatar financiar: 21200019, publicat de Asociația Jurnal de Muscel.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Multumim domnului Gentea pentru proiectele de arta pe care le are, sunt binevenite si acestea dar principala problema a Pitestiului este de cativa ani buni deficitul locurilor de parcare care in urma cu cativa ani buni era estimat la 40.000!!!…
    Principalul proiect de actiune ar trebui sa fie demararea urgenta a construirii de parcari subterane si supraterane si extinderea zonelor de parcare acolo unde mai este posibil prin construirea de parcari terestre alocate unui numar de 5 – 10 blocuri, pe terenurile virane aflate la distante relativ mici fata de aceste blocuri. Costurile acestor investitii pot fi recuperate in timp din inchirierea parcarilor, zonele de publicitate platita si spatii comerciale (unde se pot construi).
    Mai pot fi deasemenea obtinute locuri de parcare prin aplicarea unei legislatii care sa elimine autoturismele abandonate (sunt inca multe) si sa interzica parcarea autoturismelor de serviciu si chiar a autovehiculelor grele (autobuze, macarale, tir-uri, etc.)in parcarile de bloc.
    Multumim pentru intelegere.