Web Analytics

Cristian Gentea, prestaţie lăudată de moderatorii postului naţional Realitatea Plus

de | 10.09.2020 13:18 | Actualitate, Politica si Administratie

# Moderatorul nu s-a sfiit să-l asemuiască pe Gentea, ca prestație și pragmatism, cu primarul Ilie Bolojan de la Oradea

Invitat la postul național de televiziune Realitatea Plus, Cristian Gentea, candidatul PSD la Primăria Pitești, a fost lăudat în prime time, la emisiunea de analiză moderată de jurnalista Anca Alexandrescu și Miron Mitrea, acum consultant politic. După ce l-a premiat pe Cristian Gentea, conform formatului emisiunii care evidențiază astfel cea mai bună prestație în platou a unui candidat, moderatorul l-a asemuit pe Gentea, ca prestanță și pragmatism, cu actualul primar al municipiului Oradea, Ilie Bolojan. Vă prezentăm în continuare mesajul lui Cristian Gentea pentru piteșteni, după emisunea de la Realitatea Plus.

Gentea: „Sunt un om care candidează în administrație, nu pentru un post la circ”

”Mulțumesc postului Realitatea Plus și fostului ministru Miron Mitrea pentru aprecierile cu privire la modul în care îmi coordonez campania pentru Pitești. O fac în mod serios, aplicat, fără fanfaronadă și fără atacuri mizere. O fac ca un om care candidează în administrație, nu pentru un post la circ.
Ce n-au înțeles cei care își construiesc campania doar pe atacuri și mesaj negativ – fără substanță și fără un program administrativ coerent – este că eu sunt un altfel de OM, că am o seriozitate de care nu mă dezmint și că, spre deosebire de ei, chiar cunosc Piteștiul și piteștenii.
Am citit în aceste zile că nu pot fi inteligent pentru ca sunt pesedist. Că nu pot avea programe pentru tineri pentru ca sunt pesedist. Că nu pot construi un Pitești modern pentru ca sunt pesedist. Că nu pot sprijini mediul de afaceri pentru ca sunt pesedist.
Atât pot doar să spun, fără să mă cobor la josnicia unor asemenea aprecieri: Eu am crescut, cresc și voi crește tineri în organizatia PSD Pitești așa cum nicio formațiune politică locală nu poate spune că a facut-o vreodată. Știu să manageriez, să fac proiecte, să aduc bani și sunt mai ancorat la modelul modern de administrație decât știu ei să pronunțe cuvântul. Oamenii de afaceri știu care dintre formațiunile politice din România (indiferent pe ce eșicher se proclamă) i-a sprijinit cu adevărat prin legislație fiscală, programe de investiții și normalitate.
Am mai spus-o și o repet: cine își inchipuie că piteștenii sunt niște naivi care nu pot face diferența între formă și fond, între vorbe și fapte, se înșeală semnificativ și ziua de 27 septembrie le-o va demonstra!
Nu numai că vom câștiga Piteștiul (ceea ce știu și ei în disperarea furibundă cu care acționează), dar voi fi un primar atat de bun încât peste patru ani își vor dori să mă voteze!”

Comandat de Partidul Social Democrat, Organizaţia Judeţeană Argeş, cod de identificare mandatar financiar 21200019, publicat de Asociaţia Jurnal de Muscel

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

2 Comentarii

  1. Nu pentru ca ești PSD-ist domnule Gentea nu poți face nimic ci pentru ca ai fost atâția ani la butoane în Pitești și nu ai făcut nimik!