Web Analytics

Cristian Gentea, preşedintele CA al FC Argeş dezvăluie cum a fost schimbat Iordan Eftimie

de | 15.11.2017 19:09 | Sport

13 FcArgesPerioada cel puțin mediocră în care echipa FC Argeș a fost antrenată de Iordan Eftimie a luat sfârșit pentru binele fotbalului piteștean în urmă cu două etape. Atunci, Cristian Gentea, președintele Consiliului de Administrație al FC Argeș a fost pus în fața faptului împlinit și anume că nici antrenorii și nici jucătorii nu au mai vrut să iasă la antrenament. Așa se face că pe loc președintele Gentea a decis înlăturarea lui Eftimie și instalarea antrenorilor de la juniori și anume Augustin Eduard și Paul Ciobanu. Decizia a fost una destul de bună dacă ne gândim că Argeșul a ieșit din zodia egalurilor și a obținut o victorie pe teren propriu, dar nu a putut să facă față uneia dintre pretendentele la promovare și anume Dunărea Călărași. Și așa, alb-violeții nu au cedat ușor la Călărași, fiind învinși cu 2-1, deși la pauză conduceau pe tabela de marcaj. Iată în continuare un microinterviu cu Cristian Gentea, președintele CA al FC Argeș despre interimatul antrenorilor și despre viitorul acestei echipe de suflet a argeșenilor.

„Suntem în discuții avansate cu un antrenor cunoscut din Liga I pentru începutul returului de campionat”

# Dle președinte, chiar dacă a pierdut, FC Argeș a avut oarecum o prestație bunicică față de perioada Eftimie-Crivac. Cum comentați?
– Da, este adevărat că am avut o prestație bunicică, dar fricoasă. Vom discuta totul în Consiliul de Administrație… Am pierdut cu Dunărea Călărași, deși chiar puteam să batem. Un punct ne era la îndemână, dar ne-am speriat la pauză și în repriza a doua a fost altceva. Schimbările nu le-am înțeles…
# Ce înseamnă acest interimat al lui Augustin Eduard și Paul Ciobanu? Este vorba de rezultate sau de o anumită perioadă?
– Da. Este vorba de un interimat până la sfârșitul turului de campionat, deci până în iarnă. Suntem în discuții avansate cu un antrenor cunoscut din Liga I și dumnealui va face pregătirea și vom vedea despre ce este vorba.
# Puteți să ne confirmați numele lui Emil Săndoi?
– Pot să confirm că este vorba de un antrenor foarte cunoscut.
# Credeți că este nevoie și de alte transferuri de jucători?
– Da. Cu siguranță! În concluzie, în retur totul se va schimba la FC Argeș.
# Felicitări totuși pentru inspirația de a demite banca tehnică Eftimie-Crivac și aducerea antrenorilor de la juniori pentru că schimbarea este una evidentă în prestația fotbaliștilor.
– Da. La un moment dat aflându-mă la stadion și văzând că nici antrenorii și nici jucătorii nu vroiau să mai iasă la antrenament, pur și simplu, de nervi, efectiv, m-am dus și i-am schimbat și i-am pus pe cei de la juniori. Iată deci că am fost oarecum inspirat…

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole