Web Analytics

Cristian Gentea, președinte executiv PSD Arges: ”Cei care au câștigat europarlamentarele nu spun ce vor face în Europa, ci vorbesc despre cum vor tăia salarii și vor impozita venituri în plus!”

de | 6.06.2019 10:09 | Actualitate

Pe 26 mai, românii au votat reprezentanții lor în Parlamentul European. Au fost alegeri atipice, cu o prezență foarte mare la urne și cu rezultate surprinzătoare.

Pentru PSD, rezultatele au fost neașteptate, fiind clar că e nevoie de anumite schimbări în politica pe termen scurt, mediu și lung.

Unii au promovat ura, dezinformarea, atacurile sub centură, în vreme ce PSD a încercat să facă o campanie decentă prin care să arate măsurile bune luate de Guvern și să explice misiunea oamenilor săi în Parlamentul European. Un lucru este cert: nu vom împrumuta năravurile celor care au manipulat grosolan electoratul, dar nici nu vom mai repeta greșelile trecutului. A fost o lecție pentru PSD din care am tras învățămintele necesare. Nu ura este soluția pentru România, nu sloganurile jignitoare înseamnă politica reală iar minciuna nu ține loc de strategii de țară! Dovada că românii au fost păcăliți este ce se întâmplă acum: cei care au câștigat alegerile vorbesc nu despre ce vor face în Europa, ci cum ar putea dărâma Guverne, cum vor tăia salarii, cum vor da afară bugetari și cum vor impozita anumite venituri. Sunt sigur că oamenii își vor da seama că au fost mințiți și că PSD este, de fapt, soluția corectă pentru România”, spune Cristian Gentea, președinte executiv al PSD Argeș.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii