Web Analytics

Cristian Gentea, om de cuvânt: sprijin pentru industria HoReCa!

de | 28.08.2020 16:51 | Actualitate

Cristian Gentea, candidatul PSD pentru Primăria Pitești, a avut discuții cu mai mulți reprezentanți ai industriei HoReCa, iar problemele sesizate de aceștia au fost abordate în ședința de CL din data de 27 august.

Comunicat de presă: „Cristian Gentea, om de cuvânt: sprijin pentru industria HoReCa!

Am avut în ultimele zile discuții cu mai mulți reprezentanți ai industriei HoReCa din municipiul Pitești. Peste 30 de investitori locali (proprietari de hoteluri, restaurante, terase, cafenele, casinouri) au răspuns invitației mele de a dialoga cu privire la problemele care afectează activitatea domniilor lor.
Le mulțumesc pentru receptivitate și pentru timpul acordat. Îi asigur de respectul meu pentru eforturile pe care le fac, pentru aportul pe care-l au în economia municipiului și pentru responsabilitatea socială pe care o au.

Soluţii implementate rapid la nivelul Consiliului Local Piteşti

Am ales să abordez cu titlu de urgenţă o parte dintre aceste probleme în ședința Consiliului Local Pitești care a avut loc ieri, 27 august. Am inițiat și am solicitat rezolvarea urgentă a unora dintre aspecte sesizate în cursul discuției cu patronatul HoReCa din Pitești, respectiv:

1. Reducerea impozitului pe clădiri şi terenuri pentru anul în curs
2. Diminuarea temporară a chiriilor pentru terasele aflate pe domeniul public
3. Plata eșalonată a taxelor anuale pentru autorizaţiile de funcţionare emise de către Primăria Piteşti pentru agenţii economici din industria HoReCa.

Toate aceste măsuri vor fi incluse într-un proiect de hotărâre şi vor fi votate în următoarea şedinţă a Consiliului Local Piteşti, astfel încât suportul de care industria HoReCa are nevoie din partea administraţiei municipale să devină aplicabil legal şi operabil functional cât mai rapid.
Toate celelalte aspecte care țin de structura organizatorică a Primăriei, abordarea și viziunea asupra vieții sociale din Pitești și reformarea politicilor fiscale locale sunt pe agenda mea, de om de cuvânt, după alegerile din 27 septembrie. Un singur lucru pot transmite celor cu care m-am întâlnit și colegilor lor din întrega industrie: după data de 27 septembrie, nu vom mai fi singuri!„, a transmis piteștenilor Cristian Gentea, consilier local, candidat PSD la Primăria Municipiului Piteşti.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii