Web Analytics

Cristian Gentea îl felicită pe pugilistul Adrian Preda pentru locul 2 obținut la campionatele naționale

de | 3.10.2020 15:25 | Actualitate

 

Boxeorul Adrian Preda a pierdut finala la Campionatul Național de Box pentru Tineret desfășurat la Giurgiu. Sportivul legitimat la CSM Pitești și FC Argeș și pregătit de antrenorul Ioniță Mărășescu era favorit la câștigarea titlului. Cu această ocazie noul primar al municipiului Pitești, Cristian Gentea a ținut să-l felicite pe sportiv pe o pagină de socializare.

Cristian Gentea: ”Îmi doresc rezultate cât mai bune pentru sportul piteștean! Ca primar al Piteștiului îmi doresc rezultate cât mai bune pentru sportul piteștean – atât la nivel de echipe, cât și la nivel individual. Vreau să îl felicit pe Adrian Preda, pugilistul de la CSM Pitești-FC Argeș, pentru locul 2 obținut în cadrul Naționalului de Tineret, întrecere ce a avut loc la Giurgiu!

În același timp, nu vreau să ascund faptul că îmi doream locul I pentru sportiv, ținând cont de valoarea sa și de sprijinul primit din partea FC Argeș, club la care am susținut enorm toate sporturile din postura de președinte al CA! Însă, și înfrângerile fac parte din viață. Așa că, atât sportivul cât și staff-ul tehnic trebuie să analizeze bine rezultatul și să îl îmbunătățească pe viitor!”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii