Cristian Gentea îl felicită pe pugilistul Adrian Preda pentru locul 2 obținut la campionatele naționale

de | 3.10.2020 15:25 | Actualitate

 

Boxeorul Adrian Preda a pierdut finala la Campionatul Național de Box pentru Tineret desfășurat la Giurgiu. Sportivul legitimat la CSM Pitești și FC Argeș și pregătit de antrenorul Ioniță Mărășescu era favorit la câștigarea titlului. Cu această ocazie noul primar al municipiului Pitești, Cristian Gentea a ținut să-l felicite pe sportiv pe o pagină de socializare.

Cristian Gentea: ”Îmi doresc rezultate cât mai bune pentru sportul piteștean! Ca primar al Piteștiului îmi doresc rezultate cât mai bune pentru sportul piteștean – atât la nivel de echipe, cât și la nivel individual. Vreau să îl felicit pe Adrian Preda, pugilistul de la CSM Pitești-FC Argeș, pentru locul 2 obținut în cadrul Naționalului de Tineret, întrecere ce a avut loc la Giurgiu!

În același timp, nu vreau să ascund faptul că îmi doream locul I pentru sportiv, ținând cont de valoarea sa și de sprijinul primit din partea FC Argeș, club la care am susținut enorm toate sporturile din postura de președinte al CA! Însă, și înfrângerile fac parte din viață. Așa că, atât sportivul cât și staff-ul tehnic trebuie să analizeze bine rezultatul și să îl îmbunătățească pe viitor!”.

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat
Pitești: Ridicarea pubelelor de gunoi, în regim automat

Achiziționată recent de către S.C. Salubritate 2000 S.A., noua mașină de gunoi a fost testată în vederea ridicării pubelelor cu o capacitate între 120 și 240 de litri. Este vorba despre un utilaj mono operator, ce lucrează în regim automat, regim în care pot fi...

Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni
Medic tânăr specialist în urologie la Spitalul Mioveni

Echipa medicală a Spitalului Mioveni s-a îmbogățit cu un nou membru. Este vorba despre dr. Burtea Florian Gabriel, medic specialist urolog. Acesta a absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” București,...