Web Analytics

Cristian Gentea a luat Piteștiul la pas. Azi-cartierul Exercițiu

de | 16.08.2020 17:29 | Actualitate

Dragii mei,

Am fost astăzi prezent, împreună cu echipa mea, în zona EXERCIȚIU și în vecinătatea acestui cartier viu și puternic al Piteștiului.

Am stat de vorbă în tihnă cu oamenii și am constatat cu bucurie nu numai faptul că aceștia au o deschidere uriașă către dialog cu reprezentanții administrației și politicii locale, dar și că m-au primit, personal, cu multă încredere și mesaje de susținere!  Sunt om, am momentele mele de emoție și a fost extrem de important să simt energia pozitivă a tuturor celor cu care am discutat! ????

Nu încetez să mă gândesc, însă, la răspunderea uriașă pe care ne-o asumăm de a nu dezamăgi acești oameni! De a le oferi, ca administrație, cât poți omenește de mult din ceea ce au nevoie sau își doresc! Privesc, vă spun sincer, cu multă seriozitate această răspundere și am discutat cu toți din echipa de consilieri a PSD Pitești asupra celor mai eficiente moduri de a onora rapid și eficient așteptările populației. Voi reveni in cursul zilei de azi cu o scurta prezentare a problemelor pe care le-am consemnat și pe care le analizez după întâlnirea cu cetățenii din cartierul Exercițiu.

Dincolo de partea în care mi-am dorit, cu seriozitate, să aflu doleanțele cetățenilor, sentimentul meu după discuțiile de astăzi este că oamenii sunt foarte corecți și atenți în analizarea candidaților. Că sunt receptivi, veseli și că ne-au primit cu brațele deschise! Că aproape fiecare om cu care am vorbit, mi-a rostit numele din prima, cu încredere, în ciuda măștilor care atât de mult ne depersonalizează!

Ca semn de foarte bun augur, nu vreau să trec peste momentul în care, apropiindu-ne de un operator care realiza un sondaj de opinie, am auzit fără să vrem răspunsul domnului cu care stătea de vorbă: La Pitești, îl votez pe Gentea. #totulvafibine!

Articol scris de Gabriel Grigore

Distribuie!

0 Comentarii