Web Analytics

Cristian Enescu, primarul comunei Valea Iaşului: ”Spaţiul de joacă de la Grădiniţa cu Program Prelungit de la Mustăţeşti a fost finalizat”

de | 9.06.2022 12:30 | Actualitate, Economie, Politica si Administratie

Comuna Valea Iașului este în plină modernizare, astfel că, pe lângă proiectul de racordare la rețeaua de gaze, primarul Cristian Enescu vrea să foreze trei puțuri de apă de mare adâncime, pentru a asigura apă potabilă tuturor locuitorilor. Dar mai întâi, în următoarele luni, edilul vrea să extindă rețeaua de apă cu încă un kilometru, iar apoi să amenajeze un bazin de stocare a apei și să monteze un grup de pompare.

Primarul Cristian Enescu este, pe de altă parte, preocupat și de asigurarea unor bune condiții pentru copiii din comună. Deși are multe planuri în ceea ce privește și acest segment, la acest moment a fost finalizat, cu bani de la bugetul local, proiectul care a vizat amenajarea unui spațiu de joacă la Grădinița cu Program Prelungit de la Mustățești. Astfel, ”micuții de aici beneficiază de tobogane, măsuțe, leagăne, gazon sintetic și zone cu nisip”, spune primarul Cristian Enescu.

Citește și Exerciţii cu trageri de luptă în poligonul de la Valea Iaşului

Citește și Se caută director medical pentru Spitalul de Pneumoftiziologie de la Valea Iașului

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *