Web Analytics

Cristian Diaconescu (PMP): „PNRR ar putea fi cam singurul program de guvernare, în momentul de față”

de | 6.11.2021 08:10 | Actualitate, Politica si Administratie

Fost ministru de Externe și de Justiție, în prezent președinte al PMP, Cristian Diaconescu spune că, cel puțin în actualul haos politic, PNRR s-ar putea să rămână singurul program de guvernare pentru România. Bineînțeles că asta se datorează faptului că este deja finanțat.

CITEȘTE ȘI: Liviu Dragnea, scrisoare deschisă către preşedintele PSD Marcel Ciolacu: ”De astăzi, Marcel, sunteţi trădători dovediţi ai intereselor acestui popor”

„Acest PNRR ar putea fi singurul program de guvernare, fiind și singurul finanțat. Acolo, cei de la guvernare, au stabilit că până la sfârșitul anului vom face un comitet de montorizare pentru pașii necesari implementării programului de creștere a pensiilor. Din experiența mea politică, Ministerul Muncii nu îl prea dorește nimeni, chiar dacă este unul dintre ministerele cu finanțare generoasă. Este important să te consulți cu tehnicienii din minister.Pensiile sunt o temă extrem de sensibilă și publică. Generăm un mesaj politic, ce se întoarce împotriva noastră. Coaliția PSD – PNL va pleca cu un anume deficit. Când ai peste 50.000 de morți, nu ai buget, ai multiple crize, cine își asumă azi răspunderea guvernării merită repect”, a declarat Cristian Diaconescu în emisiunea CONTROVERSAT de la Realitatea PLUS.

CITEȘTE ȘI: Letonia – prima țară UE care permite angajatorilor să-și concedieze angajații nevaccinați

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii