Web Analytics

Cristian Cioacă și-a dat în judecată fiul de 17 ani

de | 16.09.2022 13:46 | Actualitate, Home

Condamnat definitiv pentru omor, Cristian Cioacă a înaintat o acțiune penală și l-a chemat în instanță pe propriul fiu, Patrick.

Cristian Cioacă a depus la Curtea de Apel Brașov o contestație în anulare pentru ”alterarea integrității datelor informatice”, în legătură cu un dosar început în 2011 și finalizat 3 ani mai târziu cu o condamnare la 4 ani și 4 luni de închisoare pentru fostul polițist.

Citește și: Cristian Cioacă a ieșit din închisoare

Mai exact, Cioacă a fost pedepsit pentru că a accesat ilegal contul de e-mail al Elodiei, de unde a extras fotografii și schimburi de mesaje între soția lui și presupusul amant al acesteia.

Cristian Cioacă a reușit să intre în posesia materialelor compromițătoare cu ajutorul unui hacker, Marin Adrian Nițu, cu care s-a împrietenit după ce acesta a intrat în direct la OTV. Nițu a fost condamnat, alături de Cioacă, iar acum, soțul Elodiei l-a chemat și pe el în proces.

Nu în ultimul rând, parte din proces este și Constantin Robert Ghinescu, fratele Elodiei, în calitate de curator al minorului Patrick Matei Cioacă. Primul termen al procesului a fost stabilit pentru data de 2 noiembrie 2022.

sursa: newsbv.ro

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *