Web Analytics
scris luni, 23.09.2024

Crin Antonescu, atac sub steag fals

Crin Antonescu este un orator bun, excepțional. Totodată este un politician care înțelege exact dimensiunea acțiunilor sale. De aceea atacul său constant la PNL, mai ales la președintele partidului Nicolae Ciucă, merită o atenție deosebită. Pentru că are toate caracteristicile unui atac sub steag fals, conform Evenimentul Zilei.

Crin Antonescu, atac sub steag fals

În plină campanie electorală pentru președinția României, Crin Antonescu apare în ultimele săptămâni cât în ultimii opt ani la televiziuni ostile liberalilor aplicându-le lovituri mediatice constante. Ca efect subminând încrederea electoratului liberal în șansele candidatului Nicolae Ciucă și a PNL la alegerile prezidențiale și parlamentare. Întrebarea este de ce și pentru ce o face Crin Antonescu.

Răspunsul este simplu: pentru că de alegerile europarlamentare până azi nu a apărut nimic nou în peisajul politic autohton. Ceva care să justifice revolta din ultimele săptămâni a fostului lider liberal. În urmă cu doi ani sau două luni, PNL era (tot) la guvernare cu PSD, Nicolae Ciucă conducea (tot) la fel, Klaus Iohannis era (tot) președintele României. Deci dacă Antonescu era supărat că PNL este aliat cu PSD și că tandemul Nicolae Ciucă-Klaus Iohannis conduce prost PNL, trebuia să se exprime atunci, nu în campanie electoral, mai scrie Evenimentul Zilei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...