Web Analytics

Criminalul de la Moşoaia şi-a pus capăt zilelor cu 14 lovituri de cuţit

de | 11.05.2017 09:09 | Actualitate

CriminalMosoaia05

Noi detalii privind modul în care s-a sinucis bărbatul din Moşoaia, care în urmă cu două luni şi-a ucis cu bestialitate iubita, ies la iveală.

Constantin Cornel Diaconu a ales să îşi pună capăt zilelor chiar în celula în care era încarcerat la Penitenciarul Mioveni şi exact în acelaşi mod în care şi-a ucis concubina. Bărbatul şi-a înfipt cuţitul în gât şi în stomac de 14 ori, cu o lovitură mai puţin decât cele aplicate femeii cu care convieţuia.
Potrivit unor surse judiciare, în timp ce mânca împreună cu colegii de celulă, bărbatul s-a prefăcut că i se face rău. I-a spus gardianului că nu se simte bine şi că mai rămâne în celulă pentru a termina masa. Gardianului nu i s-a părut nimic suspect şi i-a dus pe ceilalţi deţinuţi să ia aer.
Rămas singur în celulă, bărbatul din Moşoaia a pus mâna pe cuţitul metalic mic şi fără zimţi pe care, conform regulamentului, deţinuţii îl primesc la masă. Şi-a înfipt de trei ori cuţitaşul în gât, însă văzând că nu îşi poate pune capăt zilelor aşa, s-a aşezat pe podea şi şi-a lăsat toată greutatea corpului pe cuţit. În acest mod şi-a înfipt de 11 ori cuţitul în burtă. Bărbatul a fost găsit de către colegii de celulă, în stare de inconştienţă. A fost dus la camera de stabilizare a Spitalului Penitenciar Mioveni şi a fost anunţat Serviciul de Ambulanţă Mioveni. Personalul medical de pe ambulanţă a efectuat manevre de resuscitare, care însă au rămas fără răspuns, constatându-se decesul.
Cu exact două luni în urmă, Constantin Cornel Diaconu şi-a ucis fosta concubină, Denisa Dumitru, în vârstă de 30 de ani, cu 15 lovituri de cuțit, în faţa celor doi copii şi a mamei acesteia. Imediat după producerea tragediei, bărbatul a încercat să se sinucidă. În momentul arestării acestuia, polițiștii l-au găsit în casa în care îşi omorâse iubita, mai mult mort decât viu, după ce bărbatul pornise gazele.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole