Web Analytics

Crimă de Crăciun, în Argeș. Bărbat înjunghiat mortal de un tânăr în vârstă de 19 ani

de | 26.12.2020 15:52 | Actualitate

În prima seară de Crăciun, un bărbat din Vlădești, județul Argeș, a fost înjunghiat mortal de un tânăr în vârstă de 19 ani, din Aninoasa, în urma unui conflict spontan, a informat IPJ Argeș. După administrarea probatoriului, în dimineața zilei de 26 decembrie a.c., tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca împotriva acestuia să fie dispuse măsuri preventive.

„În noaptea de 25 spre 26 decembrie a.c., în jurul orei 01:00, poliţiştii argeşeni au fost sesizaţi cu privire la faptul că în urma unui conflict petrecut pe raza localităţii Vlădeşti, un bărbat de 29 de ani a fost înjunghiat.

Din păcate, echipajul medical ajuns la faţa locului nu a putut împiedica tragicul deznodământ, constatând decesul victimei.

Tânărul bănuit de comiterea faptei, de 19 ani, din Aninoasa, a fost depistat cu operativitate de poliţişti.

Citește și Poliția avertizează argeșenii asupra unui comportament preventiv în public

Din cercetările efectuate de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș, împreună cu propurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, s-a stabilit că, în urma unui conflict spontan, petrecut pe fondul consumului de alcool, cel în cauză ar fi înjunghiat în zona gâtului pe un bărbat de 29 de ani, din Vlădești”, au transmis reprezentanții IPJ Argeș într- un comunicat de presă.

Articol scris de Mari Tudor

Distribuie!

0 Comentarii