Web Analytics

Cozmin Gușă: “Rareș Bogdan a vrut să-și dea demisia din PNL după rezultatul slab obținut de partid la alegeri”

de | 14.12.2020 09:23 | Actualitate, Politica si Administratie

Cozmin Gușă susține că Rareș Bogdan a vrut să demisioneze din funcția de prim-vicepreședinte al PNL, ca urmare a rezultatului slab obținut de partid la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Rareș Bogdan i-ar fi „somat” și pe ceilalți lideri PNL să demisioneze, dar demersul lui a avut fost în zadar. Liberalii poartă acum negocieri pentru formarea unui nou guvern.

CITEȘTE ȘI…Fosta primăriţă de la Ştefăneşti, Ioana Jenica Dumitru, vorbeşte despre o fuziune PNR – AUR

Luni seara, PNL a stat să explodeze pentru că Rareş Bogdan a avut o inițiativa corectă, pe care în final nu a finalizat-o pentru că era prea complicată situaţia PNL la negocieri. A vrut să îşi dea demisia din funcţia de conducerea de la PNL şi să invite, de la Ludovic Orban în jos, pe ceilalţi lideri să facă la fel pentru a-şi asuma un eşec. Ei nu au fost de acord şi, în final, a cedat şi Rareș pentru că în economia de negocieri cu celelalte partide nu putea să meargă PNL decapitat în fața USR PLUS”, a spus Cozmin Guşă, potrivit DCnews.

 

foto: Cancan.ro

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. // Cozmin Gușă: “Rareș Bogdan a vrut să-și dea demisia din PNL după rezultatul slab obținut de partid la alegeri” // . Aiasta-i gandirea lui Gusa, nu pot sa cred ca impricinatul ar fi asa bolund !