Web Analytics
scris duminică, 18.02.2024

Cozmin Gușă îi ia apărarea lui Putin. „Și dacă Navalnîi a fost omorât de occidentali, ca să-i facă “program artistic” lui Putin în campanie?!”

Cozmin Gușă, care este în fruntea Clubului Român de Presă și controlează Gold FM, susține că „occidentalii” ar fi responsabili de moartea lui Navalnîi. El a menționat că Putin, care are acum peste 80% în sondajele despre alegerile prezidențiale din Rusia, nu ar avea niciun interes să-l elimine pe Navalnîi și să-și strice imaginea, mai ales după interviul cu Carlson.

Cozmin Gușă îi ia apărarea lui Putin. „Și dacă Navalnîi a fost omorât de occidentali, ca să-i facă “program artistic” lui Putin în campanie?!”

Citește și: București. Zeci de persoane îi aduc un omagiu lui Aleksei Navalnîi



„Și dacă Navalnîi a fost omorât de occidentali, ca să-i facă “program artistic” lui Putin în campanie?! Toți sorosiștii deplâng moartea lui Navalnîi și-l învinuiesc la unison pe Putin pentru deces. Maia Sandu, ZeleVogue, Iohannis, toți dependenții de sistemul Soros ne anunță vinovatul înaintea anchetei. Ce interes avea Putin, ce are acum peste 80% în sondajele despre alegerile prezidențiale din Rusia, să-l omoare pe Navalnîi ca să-și strice imaginea abia cosmetizată prin interviul cu Carlson?! Nici una. De-aia presupun c-a avut loc din nou o Operațiune sub steag fals, ca cele referitoare la North Stream sau podul Crimeei, când occidentalii (britanicii și/sau americanii) au detonat, iar Putin și Rusia au decontat”, a scris el pe Facebook.
Postul Gold FM, al cărui deținător în acte este fiul lui Cozmin Gușă, a fost adesea sancționat de Consiliul Național al Audiovizualului (CNA) din cauza teoriilor conspiraționiste vehiculate în emisiunile sale.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *