Web Analytics

Covid-19 a lovit deopotrivă în PSD şi PNL. Deputata Oprescu, internată la Mioveni, liberalul Mitrofan – la Valea Iaşului

de | 14.10.2020 14:52 | Actualitate

Încă de la primele ore ale dimineții de marți, 13 octombrie, deputata Simona Bucura Oprescu a dat o veste șocantă pe contul ei de facebook, și anume că a fost infectată cu Covid-19.
„Dragii mei, mă alătur miilor de români confirmați pozitiv de Covid-19. Starea mea de sănătate este stabilă în acest moment și sunt internată în spitalul de la Mioveni, unde am mare încredere în profesionalismul cadrelor medicale, care au tratat cu succes până acum sute de alți pacienți. Nu am pus la îndoială nicio clipă existența acestui coronavirus. Nu o faceți nici voi! Protejați-vă cât mai bine, pentru siguranța voastră și a celor din jur! Să dea bunul Dumnezeu să fiți feriți de acest inamic invizibil care produce atâta suferință! Multă sănătate tuturor!”, a scris politiciana. Anunțul le-a dat frisoane mai multor colegi de la PSD, care au dat fuga să își facă testul.

Cristian Mitrofan tocmai își serbase ziua de naștere cu colegii

Marți, 13, zi cu ghinion și pentru Opoziție. Asta pentru că șeful Casei de Asigurări de Sănătate Argeș, liberalul Cristian Mitrofan, a recunoscut, câteva ore mai târziu după Simona, că și el are coronavirus.
„Prieteni dragi, astăzi e marți, 13 și din păcate nu am scăpat nici eu și am fost confirmat pozitiv la Covid-19. Am făcut preventiv toate analizele la spitalul din Mioveni, iar seara am primit rezultatul. Starea mea de sănătate este stabilă în acest moment, nu am nicio problemă importantă și sunt internat în spitalul de la Valea Iașului pentru o perioadă cât mai scurtă, sper. Atât la Mioveni, cât și la Valea Iașului am fost primit și îngrijit exemplar și pe această cale adresez mii de mulțumiri cadrelor medicale și întregului personal! Acest virus e perfid și, deși m-am protejat tot timpul, tot s-a «agățat» de mine. Vă rog să nu mai credeți în prostii și să vă protejați cât mai bine, pentru siguranța voastră și a celor din jur! Să vă dea Dumnezeu sănătate, pentru că e mai bună decât toate!”, a scris și Cristian Mitrofan pe contul lui de facebook, localizându-se la Spitalul ”Sf. Andrei” Valea Iașului, acolo unde este în prezent internat.

Prefectul Soare s-a testat, după ce a participat la ziua lui Mitrofan

Anunțul a semănat panică de această dată în tabăra liberală, sursele noastre dând drept sigură efectuarea unui test Covid chiar de către prefectul Emanuel Soare, care s-a întâlnit recent cu Mitrofan. De asemenea, marți a fost zi liberă pentru angajații CAS Argeș, pentru că în instituție s-a făcut nebulizare (dezinfecție), după ce anterior testului Cristian Mitrofan fusese la serviciu, unde a și fost sărbătorit, cu ocazia zilei de naștere, de către colegi.

Articol scris de Alina Crangeanu

Distribuie!

0 Comentarii