Web Analytics
scris miercuri, 11.01.2023

Coteț a dat primul vestea cu noul stadion din Pitești. Dar recunoaște: „Nu e meritul meu”

Marți seară, consilierul local Mihai Coteț a transmis pe Facebook o „veste bună pentru iubitorii de fotbal și nu numai, ai Piteștiului! Un proiect votat de toți consilierii locali va primi mâine (11 ianuarie) girul Guvernului condus de un premier liberal. Construirea noului stadion ,,Nicolae Dobrin” se află pe ordinea de zi a ședinței de mâine. Stadionul va fi finanțat cu fonduri guvernamentale, valoarea aproximativă fiind de 100 de milioane de euro”.

Coteț a dat primul vestea cu noul stadion din Pitești. Dar recunoaște: „Nu e meritul meu”

Citește și: Coteț îl atacă pe Gentea. Primarul răspunde: „Sunt declarații populiste”

Aceeași veste a anunțat-o Mihai Coteț și a doua zi (miercuri) la conferința de presă a PNL Pitești, organizație condusă chiar de el. Iar unii ziariști l-au întrebat care e meritul său în acest proiect cu final atât de mediatizat din partea sa.

Nu e meritul meu. E meritul piteștenilor. E un proiect benefic votat de Consiliul Local. Am votat pentru acest proiect și îl susțin” – a spus Mihai Coteț.

„De-aia nu am zis nimic”

Cristian Gentea

Primarul Cristian Gentea, cel care s-a implicat realmente în rezolvarea acestui proiect, s-a abținut de la prea multe comentarii în respectiva chestiune. „Ministrul Cseke Attila m-a sunat ieri, pe la prânz (marți, 10 ianuarie – n.a.), să-mi spună că proiectul referitor la stadion intră mâine pe ordinea de zi a ședinței de Guvern. Dar m-a rugat să nu comunic această informație până nu este aprobat proiectul, că poate se găsește cineva – cine știe cine?! – să spună că sunt prea mulți bani și să îl amâne. Ne făceam de râs! Aseară, însă, ordinea de zi a ședinței de Guvern a fost dată publicității, pe site-ul Guvernului, așa că și dumneavoastră o știați. De aia nu am zis nimic” – ne-a declarat primarul din Pitești.

Distribuie!

1 Comentariu

  1. Ha,ha,ha…politrucii se înghesuie să se laude cu…viitorul muzeu în aer liber…numit pompos stadion…șmecherilor…poate nu ati aflat ….demografic suntem în declin accelerat…la fotbal este și mai grav …la 1000 de fotbaliști…apare un talent bun de Liga 2 în țările care contează în fotbal…care FC Argeș…40% din fotbaliști sunt de origine africană…luați de pe maidanele lor…când se uită Nicolae Dobrin la ce a ajuns fotbalul argeșean…zâmbește amar…construiți săli de sport și terenuri pentru sportul de masă…pentru a avea cetățeni sănătoși…creșteti calitatea vieții…reduceți sărăcia… rătăciților!

    Răspuns

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...