Web Analytics

Costești: Băut fiind a pierdut controlul autoturismului

de | 10.02.2020 12:13 | Actualitate

 

În această dimineață, în urma verificărilor preliminarii, efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Costești, s-a stabilit că un bărbat de 56 de ani, din București, care conducea un autoturism pe DJ 659, din direcția Bradu spre Costești, pe fondul neadaptării vitezei în curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile.

Din evenimentul rutier a rezultat rănirea uşoară a pasagerei, femeie de 70 de ani, din comuna Siliștea-Gumești, județul Teleorman, care a fost transportată la o unitate medicală pentru investigații.

Cu ocazia testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemiei mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care bărbatul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut, în cauză urmând să fie întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere sub influența alcoolului și vătămare corporală din culpă.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii