Costești. Bărbat reținut după ce și-a agresat propriul tată

de | 1.02.2022 14:04 | Actualitate, Home

În ziua de 31 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați, de către un bărbat de 68 de ani, din Costești, despre faptul că, în ziua de 30 ianuarie a.c., în timp ce se afla la domiciliu, ar fi fost agresat de fiul său, de 43 de ani, deși împotriva acestuia există un ordin de protecție, emis de Judecătoria Costești.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești l-au identificat pe bărbatul în cauză, pe raza orașului Costești, și l-au condus la sediul poliției, pentru audieri. 

Citește și:Explozie la o grădiniță din Pitești! Intervin pompierii

Polițiștii au continuat cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și încălcarea ordinului de protecție, iar după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Acest articol este despre: agresiune,barbat retinut,costesti

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole

Incendiu în Pitești, la o baracă de lângă calea ferată
Incendiu în Pitești, la o baracă de lângă calea ferată

Un incendiu a izbucnit, marți, la o baracă din Pitești, aflată lângă trecerea la nivel de cale ferată din zona CNCD. În construcția dezafectată, cu suprafața de aproximativ 10 mp, mai stăteau persoane fără adăpost. Focul s-a manifestat generalizat și nu au fost...

145 de școli din Argeș nu au pază și nici sisteme de supraveghere
145 de școli din Argeș nu au pază și nici sisteme de supraveghere

Din 500 unități de învățământ preuniversitar din Argeș, 145 nu au pază și nici sisteme de supraveghere. Prefectul Radu Perianu a declarat că este „un lucru extrem de îngrijorător”. Din cele 500, doar 82 sunt asigurate cu pază umană, 61 cu sisteme de supraveghere video...