Web Analytics
scris joi, 03.09.2015

Costel Nedelescu e şi adjunct al Poliţiei şi şef la Arme şi Muniţii. Doar online

# Domnu’ poliţist, aveţi site-ul defazat!
De mai mulți ani, site-ul Poliției Argeș e unul cu… reacție întârziată, mai ales în ceea ce privește schimbările de funcții. Anul trecut de pildă, Dănuț Dinu a apărut ca purtător de cuvânt săptămâni bune după ce fusese schimbat din funcție. Dar asta nu e singura gafă. De mai multe luni, comisarul-șef Costel Nedelescu apare ca adjunct al Poliției la o simpla căutare pe Google, dar și la accesarea CV-ului său postat pe site-ul IJP Argeș:  .

Costel Nedelescu e şi adjunct al Poliţiei şi şef la Arme şi Muniţii. Doar online

Domnul Nedelescu nu mai e în funcția respectivă de câțiva ani, dar – cine știe – poate că cei care fac site-ul știu că e printre preferații chestorului Ion Stoica și nu au vrut să se pună rău cu acesta. Și, tot la Costel Nedelescu, dacă accesați Serviciul Arme, Explozivi și Substanţe Toxice veți descoperi că acesta e șef și aici ), deși nu mai e în funcție de aproape un… an, împuternicit în locul său fiind comisarul-șef Stănciulescu. Alo, Poliția, aveți site-ul cam defazat!
(ELECTRO-CUTARE)

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Săgeţile statului subteran SORIN ROŞCA STĂNESC

Săgeţile statului subteran

SORIN ROŞCA STĂNESCUPolitică / 12 iulie Sunt produse dovezi peste dovezi, din care reiese că oamenii de bază ai statului subteran au şantajat oameni...

Din ediția tipărită