Web Analytics
scris sâmbătă, 04.03.2023

Costel Gâlcă a refuzat să o antreneze pe FC Argeș

Costel Gâlcă a avut recent șansa de a reveni în Liga 1, la FC Argeș, formație care are un parcurs modest sub comanda lui Marius Croitoru. Potrivit Prosport, antrenorul a primit o ofertă cu un salariu considerabil, de aproximativ 20.000 de euro, pentru a o prelua pe FC Argeș, dar a refuzat. Viorel Tudose susține că totul a căzut din cauza condițiilor de antrenament.

Costel Gâlcă a refuzat să o antreneze pe FC Argeș

Citește și: Accident în Pitești. Victima, un tânăr de 20 de ani

”Costel e un superprofesionist. N-are de ce să fie un secret că am discutat, într-adevăr, venirea lui la FC Argeș, dar nu i-am putut îndeplini în primul rând pretențiile legate de infrastructură, în sensul că stadionul de la Pitești se dărâmă, trebuie să ne mutăm la Mioveni. Acolo intervin chestiuni de terenuri de antrenament, sală de recuperare, distanțe zilnice de parcurs și alte necesități adiacente. Au fost cereri absolut firești și de bun simț, dar, din păcate, în contextul actual ne-a fost imposibil să găsim rapid soluțiile optime, la nivelul pachetului dorit de Gâlcă”, a declarat Viorel Tudose, potrivit Prosport.

Citește și: Conductă de gaze prinsă în incendiu, la Țițești

Costel Gâlcă este liber de contract din februarie 2022, când s-a despărțit de Al-Hazem. Dacă ar fi acceptat oferta, Costel Gâlcă ar fi devenit al doilea cel mai bine plătit antrenor din prima ligă fotbalistică a României, după Dan Petrescu. FC Argeș este pe locul 14 în Liga 1 și are 12 meciuri la rând fără victorie în campionat

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *