Web Analytics

Coșești: Nu a respectat măsura carantinării și a fost amendat

de | 17.06.2021 17:57 | Actualitate

În ultimele 24 de ore, au fost desfășurate 22 de acţiuni punctuale (dintre care 19 organizate independent de către poliţişti, două organizate cu IJJ Argeş şi una cu alte structuri).

În cadrul activităților au fost verificate 813 persoane, precum și 109 mijloace de transport persoane. Au fost verificate 106 societăți comerciale, unde poliţiştii au transmis reprezentanţilor tuturor agenţilor comerciali și centrelor comerciale verificate să ia măsuri pentru respectarea normelor de prevenire a infectării și combatere a răspândirii coronavirusului.

Ca urmare a abaterilor constatate, poliţiştii argeşeni au aplicat 14 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 1.000 de lei, după cum urmează:

-13 sancţiuni, avertismente, au fost aplicate ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală;

-o sancţiune, în valoare de 1.000 de lei, ca urmare a nerespectării măsurii carantinei/izolării.

 

Citește și Exclusiv. Cum opera banda spărgătorilor de case ce a lovit în Argeş şi Vâlcea / Tâlharii din banda de la Cocu îngropau în pădure banii furaţi

 

De asemenea, în ziua de 16 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Stâlpeni, care efectuau verificări ale persoanelor pentru care au fost instituite măsuri de izolare sau carantinare la adresa aleasă, au depistat un bărbat de 49 de ani, din Coșești, care nu se afla la adresa declarată de carantinare.

Ca urmare a celor constatate, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar situaţia a fost comunicată C.J.C.I. Argeș și D.S.P. Argeș.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii