Web Analytics
scris joi, 25.01.2024

Corul de copii „Glasul Arhanghelului” din Miceşti a împlinit trei ani!

Sunt trei ani de când în biserica din satul argeşean Miceşti se strâng aproximativ 60 de copii din localitate care cântă în corul „Glasul Arhanghelului”. Grupul a fost înființat la inițiativa tinerei Ştefania Păcioianu. Copiii interpretează cu drag colinde, cântări liturgice, pricesne și cântece patriotice și se implică în viaţa bisericii.
Cu timpul, corul de copii de la Miceşti a devenit cunoscut și a fost invitat la sfințiri de biserici și mănăstiri, dar și la concerte caritabile, cum s-a întâmplat în preajma Crăciunului, la concertul de la Casa de Cultură a Sindicatelor din Piteşti.

Corul de copii „Glasul Arhanghelului” din Miceşti a împlinit trei ani!

În 2023 au mai fost prezenţi la „Marşul pentru viață” şi la parada costumului popular de la Mioveni. Dar, pe lângă activitățile artistice și religioase, copiii merg în excursii la mănăstiri și biserici, participă la discuţii pe diferite subiecte sau fac activități sportive și drumeții.
Membrii grupului sunt îndrumați cu dragoste și dedicare de profesorul dirijor Andreea Urs, preoţii din cadrul Parohiei Miceşti și părintele arhidiacon Mihail Bucă, fondator și dirijor al Grupului Psaltic Tronos al Patriarhiei Române.

Citește și Povestea lui Cidu

Citește și Semnal editorial. „Singuri”, de Gabriel Cazan

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită