Web Analytics

Cornel Matei, șef Permise: ”Avem un caz pozitiv cu Coronavirus și doi angajați în medical cu simtome de sezon”

de | 13.11.2020 12:36 | Actualitate

 

Coronavirus și la Serviciul Regim Permise și Înmatriculări Argeș! În cursul zilei de ieri un angajat de la acest serviciu a fost depistat pozitiv cu Coronavirus și se află în monitorizarea medicului de familie. De asemenea, alți doi angajați se află în concediu medical prezentând simtome de sezon. Informațiile ne-au fost confirmate de către inspectorul Cornel Matei, șeful Serviciului Regim Permise și Înmatriculări Argeș.

Citește și

https://Covid. Infectare în masă la OPC Argeș

 

Inspector Cornel Matei, șef Serviciu Regim Permise și Înmatriculări Argeș: ”Avem un singur caz pozitiv testat în cursul zilei de ieri și chiar acum am luat detalii de la medicul de familie, dacă a fost raportat la DSP, ce anchete o să facă DSP-ul, dacă e nevoie să facă și la candidații cu care a fost acum patru zile la traseu. Ceilalți doi angajați care sunt în concediu medical au numai simtome de sezon și nu au fost îndrumați de către medicul de familie să facă testare pentru Coronavirus și se află în continuare sub monitorizarea medicului de familie…

Citește și

https://Povestea infectării şi apoi vindecării lui Dani Coman: „M-am vindecat repede de Covid cu medicamentele aduse din Rusia de dl. Gigi Becali”

Vom lua măsuri pe baza recomandărilor medicale de la Direcția Medicală a Ministerului. E un protocol și trebuie respectat. Eu nu pot să am inițiativa de a face testarea la toți angajații pentru că nu știu cine plătește această testare. Nu pot să oblig personalul să facă testul pe banii lor dacă nu au simtome. Chiar am primit adresă de la Ministerul Sănătății în care ni se comunică faptul că dacă nu sunt simtome, nu trebuie testare. Sunt mai multe faze, inițial se face izolare după care este monitorizat de medicul de familie, dacă se constată o simtomatologie se trimite către o unitate medicală care efectuează testare pentru Covid”.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii