Web Analytics
scris vineri, 06.09.2024

Cornel Dinu, internat la Spitalul Universitar de Urgență Elias

Cornel Dinu, fostul fotbalist legendar, antrenor și președinte al Clubului Dinamo, a avut probleme grave de sănătate în ultimul timp, care au făcut imperios necesară internarea sa în spital, potrivit fanatik.ro. Acesta se află acum la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

Cornel Dinu, internat la Spitalul Universitar de Urgență Elias

Problemele pentru care a fost necesară internarea au fost o serie de amețeli severe, din cauza cărora Cornel Dinu a căzut de mai multe ori în casă în ultima săptămână. Amețelile au fost amplificate de problema pe care o are la șoldul și piciorul stâng, afectate de coxartroză.

Citește și: Aur pentru România la Jocurile Paralimpice: Alexandru Bologa este campion la judo

La începutul lui aprilie Cornel Dinu s-a internat la Spitalul de Urgență Floreasca pentru o operație la piciorul respectiv, dar s-a îmbolnăvit de COVID-19, iar intervenția a trebuit să fie amânată la o dată care n-a putut fi stabilită.

„Mi-am spart capul ieri, la doi centimetri de tâmplă, a țâșnit sângele ca pe front și a trebuit să accept necesitatea spitalizării, ce să fac? Amețelile astea mi-au luat picioarele, care și fără ele mă supără tare… Picioarele care m-au ajutat atât de mult în tinerețe, pe teren…”, a dezvăluit Cornel Dinu, în exclusivitate pentru FANATIK.

În primăvară, doctorii i-au recomandat să se opereze, după ce a fost diagnosticat cu coxartroză, o afecțiune a articulației șoldului, dar lucrurile au luat o întorsătură tristă pentru fostul mare jucător și antrenor dinamovist, îmbolnăvindu-se de Covid.

Citește și: Fostul internațional Ionel Ganea, acuzat că și-a agresat un vecin

Doctorii îl programaseră pentru operația la șold, doar că, în ultima clipă, Cornel Dinu s-a ales cu o viroză puternică, din cauza condițiilor din spitale. Pacientul a trebuit să îndure temperaturile scăzute din saloane, de aproximativ 17 grade Celsius, ceea ce a acutizat starea sa de rău. El le-a mărturisit apropiaților că s-a îmbolnăvit de Covid-19, ceea ce a împiedicat intervenția chirurgicală. Medicii au trebuit să amâne operația la șold, pentru a evita alte complicații.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...