Web Analytics

Copilărie, rază de soare! Ziua Copilului la DRÄXLMAIER Piteşti

de | 6.06.2019 13:26 | Actualitate

Sute de copii au sărbătorit împreună cu părinții lor Ziua Copilului într-un cadru de poveste organizat de DRÄXLMAIER Pitești în colaborare cu Liceul Tehnologic Astra. Evenimentul s-a adresat copiilor angajaților companiei și a strâns laolaltă sute de participanți, mai mici și mai mari, veniți să petreacă Ziua de 1 iunie printre prieteni și colegi.
Încă de la primele ore ale dimineții, cei mici au venit însoțiți de părinți și bunici. Veseli și plini de energie, s-au jucat, au pictat, s-au lăsat pictați și au legat prietenii noi. Chiar și părinții au retrăit din plin sentimentul copilăriei, făcând poze cu personaje de poveste și savurând bucuria celor mici.
DRÄXLMAIER Pitești i-a așteptat cu o varietate de activități, la care aceștia au participat cu entuziasm, de la jocuri cu mingea, ping-pong, șah, la pictură pe față. Toboganele, trambulinele gonflabile și teatrul de păpuși au reprezentat însă atracțiile zilei, testate cel puțin o dată de sărbătoriți. Pe tot parcursul zilei, aceștia au primit gustări, suc și înghețată și au fost tot timpul îndrumați de un grup de voluntari ai companiei, care au asigurat bunul mers al evenimentului.
“Echipa din DRÄXLMAIER Pitești este o mare familie și suntem bucuroși să sărbătorim împreună cu colegii noștri și copiii lor. Această zi este dedicată exclusiv micuților. Ne-am străduit să le oferim cât mai multe distracții și amintiri frumoase”, a spus Bernd Schmitt, director general DRÄXLMAIER Pitești.
Copiii au creat cu ajutorul voluntarilor o pictură uriașă în zeci de culori. “Copiii au fost foarte bucuroși că au putut lucra cu mânuțele la pictura uriașă și au fost foarte mândri de rezultatul final, făcând multe poze cu capodopera lor” – a spus Tania, una dintre voluntarele care au avut grijă ca fiecare mic artist să își poată lăsa amprenta pe pânză.
”Am fost tare fericită când am aflat că se organizează acest eveniment. Am și venit cu ambii mei copii, Andrei și Ionuț, chiar de la prima oră. S-au distrat foarte bine. Cel mai mult le-a plăcut la teatrul de păpuși și la trambuline”, spune Claudia, angajată a companiei.
”M-am dat pe tobogane și m-am dus și la desen – povestește Irinuța, fetița de 7 ani a lui Sandu, angajat la DRÄXLMAIER Pitești, cu un zâmbet larg. Îmi plac foarte mult vata de zahăr și baloanele astea multe. O să iau și eu unul acasă!”
Distracția a ținut până după-amiază, când cei mici s-au îndreptat spre casă fericiți, cu multe amintiri și cadouri.

 

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii