Web Analytics

Copil de un an, ucis din greșeală de fratele mai mare

de | 19.08.2023 10:39 | Actualitate, Home

Un copil în vârstă de doar un an și patru luni a murit după ce fratele său mai mare a trecut pur si simplu peste el, cu autoturismul. Tragedia s-a produs într-o localitate din Gorj, chiar în curtea familiei.

Citește și: Argeș. A lăsat gravidă o copilă, iar ea a născut la 14 ani! Nu scapă de judecată!

Potrivit informațiilor furnizate de către IPJ Gorj, polițiștii de la Secția 3 Poliție Rurală Motru au fost alertați prin apelul unic de urgență 112 de către un bărbat de 36 de ani, rezident în comuna Slivilești, scrie Gazeta de Sud.

Citește și: Încă un bărbat s-a înecat în mare, la Costineşti!

La sosirea echipajului de intervenție medicală la fața locului, s-a constatat că tânărul de 18 ani a manevrat mașina familiei în curtea casei și nu a observat că fratele său mai mic, în vârstă de doar un an și patru luni, se afla în apropiere. Din nefericire, l-a lovit accidental pe micuț, iar medicii chemați să acorde primul ajutor nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Autoritățile au demarat o anchetă în acest caz, pentru a clarifica circumstanțele exacte ale tragediei și pentru a stabili eventualele neglijențe sau erori care au dus la acest deznodământ tragic. În prezent, polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, cu privire la săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.

Articol scris de Simion Cristina

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *