Web Analytics
scris marți, 17.10.2023

Copil de 13 ani, găsit mort într-un parc din Capitală

Un copil în vârstă de 13 ani a fost găsit inconștient într-un parc din Sectorul 2 al Capitalei. În ciuda menevrelor de resuscitare efectuate de echipajul medical sosit la fața locului, minorul a fost declarat mort.

Copil de 13 ani, găsit mort într-un parc din Capitală

Citește și: Ce pedeapsă a primit un argeșean după ce a înjurat un polițist într-un live pe Facebook


„La data de 16 octombrie 2023, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 9 Poliție au fost sesizați, prin sistem 112, în jurul orei 20.30, cu privire la faptul că, într-un parc din Sectorul 2, s-ar afla o persoană în stare de inconștientă”, a precizat Poliția Capitalei. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical, care a efectuat manevre de resuscitare, asupra copilului, ulterior constatând decesul acestuia.

Citește și: Atac terorist în Bruxelles: doi morți


„În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri – DGPMB. Trupul neînsuflețit a fost transportat la INML, în vederea efectuării necropsiei”, a mai transmis Poliția Capitalei.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...