Copiii pot participa cu o înregistrare video la „Șezătoarea colindelor”, între 17 și 21 decembrie

de | 16.12.2020 12:46 | Actualitate

În perioada 17- 21 decembrie, Primăria Pitești organizează „Șezătoarea copiilor”, un eveniment dedicat colindelor de Crăciun. În anii trecuți, copiii piteștenilor obișnuiau să colinde în holul Primăriei, însă anul acesta șezătoarea va fi online, din pricina restricțiilor fizice cauzate de pandemie. Piteștenii pot trimite înregistrări video ale colindelor cântate de copii care au vârsta cuprinsă între 3 și 18 ani, în perioada 17 – 21 decembrie. Toate informațiile despre înscriere le găsiți aici:
O tradiție îndrăgită de mulți copii ai Piteștiului este și colinda cântată sub bradul mare din holul Primăriei, pe care, în fiecare an, am transmis-o aici, pe pagina de Facebook, spre bucuria și încântarea tuturor părinților, a bunicilor și a profesorilor îndrumători. Ne dorim din tot sufletul ca și acum, în acest an, în care sărbătorim un Crăciun aparte și, uneori, departe, să ne reîntâlnim în colindă și în celebrarea Nașterii lui Hristos…!
Vă invităm, așadar, să ne bucurăm împreună, într-o șezătoare on-line, de această minunată tradiție a colindelor de Crăciun, prin postarea, în cadrul acestui eveniment Facebook, de înregistrări video ale colindelor cântate de copiii dumneavoastră, ai piteștenilor. Restricțiile distanțării fizice nu ne permit să vă întâmpinăm cum obișnuiam în alți ani, cu daruri și colindețe, dar vom oferi, prin șezătoarea noastră, darul cântecului vostru tuturor celor ce au nevoie, acum mai mult decât oricând, de căldura Sărbătorilor de acasă!
E vremea colindelor… Haideți să ne colindăm unii pe ceilalți, într-o mare familie, comunitatea noastră, a piteștenilor! Vă așteptăm la Șezătoare, copii!
Citești și 1200 de pachete cu dulciuri, alimente, rechizite și cărți de rugăciuni distribuite de Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului familiilor în dificultate
• Cum particip la „Șezătoarea colindelor”?
Simplu: înregistrați, cu telefonul, un colind de Crăciun, interpretat de un grup de colindători din care să facă parte, obligatoriu, și copii. Apoi încărcați clipul video aici, în cadrul evenimentului „Șezătoarea colindelor”, pe pagina de Facebook a Primăriei Municipiului Pitești. După aprobare, clipul va fi postat public și va putea fi accesat de vizitatorii evenimentului.
• Cine poate participa la eveniment?
Copii sau grupuri de colindători din care fac parte, obligatoriu, și copii, cu vârste cuprinse între 3 și 18 ani, care locuiesc în Pitești sau urmează cursurile unei unități de învățământ din municipiul Pitești.
• În ce perioadă pot încărca înregistrări video în cadrul evenimentului „Șezătoarea colindelor”?
Perioada în care se pot încărca înregistrările este între 17 și 21 decembrie, ultima încărcare admisă spre verificare și aprobare fiind posibilă luni, 21 decembrie, ora 23:59”, transmit reprezentanții Primăriei Pitești într-un comunicat de presă.

Distribuie!

Articol scris de Mari Tudor

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii