Copaci tăiaţi la Lereşti şi vânduţi, din poartă în poartă, în Olt

de | 19.12.2019 14:33 | Dezvaluiri, Home

Mai multe dube, cu numerele AG-49-LYL, AG-13-XGB, AG-61-PIS și AG-23-GRC, care au încărcat lemne din Lereşti și au fost oprite de organele de poliţie în comuna Optași din județul Olt. Dubele au fost verificate prin aplicația Sumal de cetățenii care au și sesizat oamenii legii. S-a descoperit că trei dintre mașini aveau avizele în neregulă și transportatorii au fost amendați cu câte 50 de milioane, iar unul avea aviz eliberat pe o durată de 48 de ore (ca și cum ducea lemnele în Italia, și nu în Oltenia). Lemnele figurau în acte ca fiind încărcate din Lerești, judeţul Argeș, iar punctul de descărcare figura în avize ca fiind Tufeni, Olt. În schimb, lemnele erau plimbate din poartă în poartă în Optași, cetăţenii fiind întrebați dacă vor să le cumpere.
„Oameni buni, în județul Olt lemnele se vând cu strigare la megafon, precum roșiile și castraveții!Și ca să râdem și să plângem, vă mai spunem că vânzătorii sunt romi de la Lerești și că se discută în zonă că ar primi și ajutoare sociale…”, s-a postat pe site-ul Stop Defrișărilor în urmă cu câteva zile.

Distribuie!

Articol scris de Alina Crangeanu

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

Ultimele articole

Noi treceri de pietoni înființate în Pitești
Noi treceri de pietoni înființate în Pitești

Pentru reducerea riscului de producere a evenimentelor rutiere, Primăria Municipiului Piteşti a dispus înființarea a două treceri de pietoni, prin Administraţia Domeniului Public, astăzi, 02.12.2021, astfel: Citește și Prima bătălie a războiului pentru Mausoleul...