Web Analytics

Control M.A.I. la Evidența Populației

de | 23.08.2017 11:24 | Actualitate

DanManuÎn plin scandal al măririlor salariale, la Direcția Generală pentru Evidența Persoanelor Argeș este în desfășurare și un control al Ministerului Afacerilor Interne.

Președintele Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, a confirmat, în cadrul conferinței săptămânale de presă a instituției, prezența unei echipe de inspectori din cadrul MAI la Evidența Populației, instituție subordonată CJ Argeș.

Dan Manu a declarat că nu Consiliul Județean a solicitat verificări din partea MAI, care fie s-a autosesizat, fie desfășoară un control periodic.
„Luni dimineața (n. red. – pe 21 august) am fost informați că pe partea metodologic – profesională, de la MAI a venit o echipă de evaluare privind modul în care s-au derulat activitățile strict profesionale, deci Consiliul Județean nu are niciun reprezentant în această comisie. I-am primit eu luni dimineața, urmând ca după intervalul de timp stabilit de domniile lor să-i reprimim și să avem și noi concluziile la care domniile lor au ajuns, care au evident conotații cu partea noastră administrativă. Deci sunt acolo și analizează partea profesională. Este foarte posibil să se autosesizeze. Noi nu am cerut ajutorul de la nimeni ca să se reglementeze această situație, dar am înțeles că aceste controale sunt periodic, au fost și anul trecut, și acum doi ani. Fac parte din tematica lor și din procedurile domniilor lor cum fac parte și alte controale care vin în județe, regiuni, pentru a verifica modul profesional în care se derulează o anumită activitate și care nu ține evident de Consiliul Județean”, a afirmat șeful CJ, Dan Manu.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii